Familie

Familie

Veel Amsterdamse families lieten zich vereeuwigen door Merkelbach

Bekijk foto's
Mode

Mode

De mode en de modellen door de lens van Merkelbach

Bekijk foto's
Theater

Theater

Acteurs, dansers en andere performers uit het illustere Amsterdamse theaterleven

Bekijk foto's
Beroemd

Beroemd

Van de statige koningin Wilhelmina tot de wulpse Mata Hari

Bekijk foto's
Reclame

Reclame

Reclamebeelden uit begin 20ste eeuw voor o.a. Philips, C&A en Boldoot

Bekijk foto's
Bekijk direct de hele collectie
Terug naar overzicht

Oproep: respondenten gezocht voor onderzoek over crowdsourcing

Een groep studenten van de VU is op zoek naar gebruikers van crowdsourcing platforms voor hun onderzoek. Als u hen wilt helpen kunt u mailen naar Charles Maas op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hieronder de oproep:

Wij willen u als derdejaars studenten van de Vrije Universiteit om hulp vragen voor ons onderzoek. Voor onze studie Bestuurs- en organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam zijn wij bezig een bachelorthesis te schrijven met als onderwerp crowdsourcing. Ons onderzoek is ter afsluiting van onze scriptie voor de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen waarbij zowel aandacht is voor de bestuurskunde als de organisatiewetenschap.

Het doel van onze scriptie is om meer te weten te komen over de motivatie van deelnemers aan crowdsourcingsprojecten. Wij willen onderzoeken wat de stimulansen zijn van individuen om aan dit soort projecten mee te doen, om hier achter te komen willen wij graag een aantal mensen interviewen. Het gaat om een semi gestructureerd interview met zowel van tevoren opgestelde vragen, als vragen die bij de interviewer in zijn hoofd op komen tijdens het afnemen van het interview.

Het interview zal maximaal een uur bedragen en kan zowel telefonisch als persoonlijk worden afgenomen. De anonimiteit kan worden gewaarborgd als men dit graag wilt. U zult persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de resultaten van ons onderzoek. Hopelijk kunt u ons helpen dat zou fantastisch zijn. Bij voorbaat dank voor uw tijd en moeite.

Charles Maas
Jasper Borghs
Jeroen Langeslag
Wouter Schoemaker
Julia van Dongen